Що вивчають на кафедрі?

Крім обов’язкових фундаментальних  та дисциплін гуманітарного профілю, ми пропонуємо Вам найбільш важливі та цікаві курси, які допоможуть стати справжніми спеціалістами за фахом хіміка-технолога з виготовлення косметичних засобів та харчових добавок.

Ми пропонуємо такі дисципліни, як:

Дисципліни, що викладаються на кафедрі на бакалавраті

  1. Вступ до фаху.
  2. Біоорганічна хімія.
  3. Теорія хімічного зв’язку
  4. Поверхневі явища та дисперсні системи в галузі
  5. Екологічна безпека  технологічних процесів у харчовій і косметичній галузях
  6. Статична та динамічна стереохімія.
  7. Методи розділення та ідентифікації сполук.
  8. Хімічні методи аналізу харчових добавок і косметичних засобів
  9. Технічний аналіз харчових добавок та косметичних продуктів.
  10. Обладнання  та проектування  технологічних процесів в харчовій та косметичній галузях.
  11. Механізми хімічних реакцій
  12. Хімічна технологія косметичних засобів.
  13. Хімічна технологія харчових добавок.

Дисципліни, що викладаються на кафедрі  в  магістратурі

.

  1. Інноваційні технології виробництва косметичних засобів та харчових добавок
  2. Основи токсикологічної хімії харчових та косметичних продуктів
  3. Мікробіологія.
  4. Фізична органічна хімія
  5. Фармакогнозія
  6. Технологія синтезу і біосинтезу біологічно активних речовин
  7. Методологія наукових досліджень
  8. Комп’ютерна хімія
  9. Наукова робота за темою магістерської дисертації