Спеціальність 161 «Хімічна технологія та інженерія», освітня програма «Хімічні технології косметичних засобів та харчових добавок»
Дисципліни бакалаврата
- Фізична хімія (ІФФ, ІХФ, ХТФ)
- Поверхневі явища та дисперсійні системи (ХТФ)
- Вступ до фаху
- Біоорганічна хімія
- Методи розділення та ідентифікації сполук
- Технічний аналіз продуктів харчування та косметичних засобів
- Екологічна безпека технологічних процесів у харчовій та косметичній галузях
- Хімічні методи аналізу харчових добавок та косметичних засобів
- Динамічна та статична стереохімія
- Екологічна безпека у харчовій та косметичній галузях
- Механізми реакцій синтезу
- Проектування технологічних процесів в харчовій та косметичній галузях
- Хімія високомолекулярних сполук
- Хімічна технологія косметичних засобів
- Хімічна технологія харчових добавок
- Сучасне обладнання та проектування технологічних процесів в харчовій та косметичній галузях
Дисципліни магістратури
- Фізична органічна хімія
- Мікробіологія
- Методологія інноваційних досліджень
- Біологічно активні добавки
- Наукова робота за темою магістерської дисертації
- Косметична хімія і фармакогнозія
- Токсикологія продуктів харчування та косметичних засобів
- Інноваційні технології виробництва косметичних засобів та харчових добавок
- Комп’ютерна хімія
- Нанохімія