Підвищення професійного рівня студентів

З метою підвищення професійного рівня підготовки студентів, що навчаються за напрямком бакалавра «Хімічна технологія» і спеціалізації за напрямком «Хімічні технології органічного синтезу косметичних засобів і харчових добавок» компанією Бердянський м’ясокомбінат (ТОВ “Бердянські ковбаси”, м. Бердянськ, Запорізька область) на кафедру фізичної хімії НТУУ «КПІ» для проведення лабораторного практикуму з дисциплін «Технічний аналіз харчових продуктів та косметичних засобів» та «Хімічна технологія харчових добавок» надано перелік, смакових сумішей, спецій, харчових добавок, що використовуються у м’ясній промисловості. В наявності смакові суміші відомих світових фірм WIBERG, представника німецької кампанії “Рапс ГмбХ и Ко. КГ”в Україні “Рапс-Україні”, російської компанії «Аромадом» та інші.