Науково-технічна конференція “Харчова хімія. Сучасні методи виробництва продуктів харчування, харчові добавки, пакувальні матеріали”

Дата  проведення конференції: 7 жовтня 2020 р., Львів, Україна,

Конференція буде проведена на базі платформи MS-Teams. За результатами буде упорядковано електронний збірник тез доповідей.  

Крайній термін подачі тез доповідей 25 вересня 2020. 

Участь у он-лайн конференції є безкоштовною

Теми конференції:

  1. Харчова хімія та хімія харчових добавок
  2. Сучасні методи виготовлення харчових продуктів та аналіз якості харчів
  3. Сучасні методи виробництва пакувальних матеріалів для харчової промисловості

Робочі мови конференції:  англійська, українська

Детальна інформація є на сайті  http://science.lpnu.ua/uk/fcfpap-2020